COŞMARUL "celui mai frumos posterior": Au cheltuit 20.000 de euro pentru a arăta ca J-Lo, iar acum regretă - FOTO

Au vrut să arate ca idolul lor - Jennifer Lopez, iar pentru asta mama lor a cheltuit peste 20.000 de euro pentru operaţiile chirurgicale. Surorile Jennifer şi Karen Lopez au acceptat să suporte mai multe intervenţii chirurgicale pentru a semăna cu idolul al cărui nume îl purtau, însă, acum, regretă alegerea făcută.

4281 afișări
Imaginea articolului COŞMARUL "celui mai frumos posterior": Au cheltuit 20.000 de euro pentru a arăta ca J-Lo, iar acum regretă - FOTO

Jennifer Lopez (Imagine: Hepta)

Una dintre surori avea deja numele cântăreţei ei preferate, Jennifer Lopez, şi a avut să arate la fel ca aceasta, scrie Daily Mail.

Chiar dacă avea doar 15 ani, ea a acceptat să suporte un implant mamar, pentru a-şi creşte mărimea sânilor de la A la C. A urmat a doua operaţie - o liposucţie în zona abdominală, care a costat 6.000 de lire sterline. Grăsimea strânsă astfel i-a fost implantată în posterior, pentru a-l face să semene cât mai mult cu cel al popularei vedete americane.

"Le-am invidiat întotdeauana pe femeile cu forme, aşa cum este J-Lo. Când am cerut operaţia, mama nu a fost de acord la început şi mi-a cerut să aştept până la 18 ani. Însă eu mi-am dorit rezultate imediat. I-am cerut în fiecare zi să mă lase să mă operez, spunându-i că sunt nefericită, iar mama a fost în final de acord", a declarat tânăra Jennifer Lopez, acum în vârstă de 23 de ani.

Sora ei, Karen, a început chiar mai devreme cu operaţiile. Când avea doar 14 ani a făcut o rinoplastie, care a costat 2.000 de lire sterline, iar un an mai târziu un implant mamar.

Ulterior, Karen şi-a convins mama să cheltuie şi ceilalţi bani economiţi din munca ei de îngrijitoare pentru a-şi mări posteriorul la fel ca sora ei mai mare.

Însă, acum, cele dou tinere au ajuns să regrete faptul că au decis să se opereze la vârste atât de mici şi că au optat pentru mărirea posteriorului.

"Posteriorul meu este atât de mare, că a ajuns să fie un blestem din cauza atenţiei pe care i-a acordă oamenii. Şi femeile vor să facă o fotografie cu mine. Corpul meu atrage prea mult atenţia", a declarat Karen, care are acum 20 de ani.

Şi sora ei are aceeaşi părere: "Uneori este prea mult. Bărbaţii mă hărţuiesc pe stradă, unii chiar vor să mă pipăie. Şi femeile sunt interesate. Mă întreabă dacă este adevărat şi vor să pună mâna. Este extrem de jenant".

Cele două fete s-au operat în Columbia, ţara de origine a părinţilor lor, deşi în prezent locuiesc în sudul Londrei.

În Marea Britanie, vârsta minimă legală pentru operaţiile estetice este de 16 ani, însă cei mai mulţi medici nu operează tinere mai mici de 18 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici