Costume ale lui Augusto Pinochet, vândute de un croitor din Santiago

Circa 20 de costume care au aparţinut fostului dictator chilian Augusto Pinochet au fost scoase la vânzare de un croitor din Santiago, potrivit publicaţiei La Tercera, citată de AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Costume ale lui Augusto Pinochet, vândute de un croitor din Santiago

Costume ale lui Augusto Pinochet, vândute de un croitor din Santiago

Conform lui Augusto Pinochet Hiriart, fiul fostului preşedinte chilian, printre costumele scoase spre comercializare, destinate exclusiv clienţilor care au fost apropiaţi ai generalului, se află mai ales costume şi veste purtate de dictator în perioada 1980-2006.

Costumele, expuse în magazinul croitorului din Santiago, au un preţ de 2.000 de dolari fiecare.

Augusto Pinochet, instalat la conducerea ţării în urma unei lovituri de stat din 11 septembrie 1973, este considerat responsabil de moartea sau dispariţia a peste 3.000 de persoane în perioada 1973-1990. Dictatorul a decedat în decembrie 2006, la vârsta de 91 de ani, fără a fi judecat pentru crimele executate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici