Costumul purtat de Michael Jackson în videoclipul "Bad", scos la licitaţie

Jacheta şi pantalonii din piele purtaţi de cântăreţul Michael Jackson în videoclipul "Bad", filmat în 1987, urmează să fie scoase la licitaţie vineri, în California, iar specialiştii estimează că aceste articole vestimentare valorează minim 40.000 de euro, informează femalefirst.co.uk.

216 afișări
Imaginea articolului Costumul purtat de Michael Jackson în videoclipul "Bad", scos la licitaţie

Costumul purtat de Michael Jackson în videoclipul "Bad", scos la licitaţie

Celebra jachetă de piele purtată de Michael Jackson în acest videoclip a fost confecţionată la comandă şi este accesorizată cu 11 insigne din aur, în forma celor ale poliţiştilor americani, şi câteva zeci de catarame şi ţinte de argint.

Jacheta va fi vândută alături de pantalonii din piele şi de centura purtată de starul muzicii pop, pe care apare scris, din sute de cristale, cuvântul "Bad".

Acest eveniment este organizat de casa de licitaţii Profiles din California.

Michael Jackson a purtat ultima oară aceste articole vestimentare în momentul primirii premiului oferit de Hollywood Guinness World Records Museum.

Videoclipul "Bad" are o durată de 18 minute şi a fost regizat de celebrul Martin Scorsese. În acest videoclip apare şi actorul Wesley Snipes, aflat pe atunci la începuturile carierei sale.

La această licitaţie vor fi disponibile mai multe articole care au aparţinut celebrităţilor, printre acestea numărându-se un costum de baie al regretatei Marilyn Monroe, un costum violet purtat pe scenă de Sir Elton John, diverse obiecte ce au aparţinut lui Elvis Presley, o geantă violet a lui Jimi Hendrix, halatul de casă al lui John Lennon, şapca de poliţist a Madonnei şi o chitară ce a aparţinut lui James Blunt.

În urmă cu două săptămâni, Michael Jackson a obţinut în justiţie anularea unei licitaţii unde urmau să fie vândute 1.390 de obiecte care îi aparţin, printre acestea numărându-se celebrele mănuşi albe purtate de cântăreţ în videoclipul "Billie Jean", lansat în 1983, şi poarta de la intrarea fermei sale Neverland, situată în California, în apropiere de Santa Barbara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici