Courtney Love a vrut să prizeze cenuşa lui Kurt Cobain

Courtney Love a vrut să prizeze cenuşa fostului ei soţ, Kurt Cobain, în timpul unui interviu realizat de jurnalistul american Neil Strauss, informează nme.com.

77 afișări
Imaginea articolului Courtney Love a vrut să prizeze cenuşa lui Kurt Cobain

Courtney Love a vrut să prizeze cenuşa lui Kurt Cobain (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Neil Strauss, care va lansa în curând volumul "Everyone Loves You When You Are Dead: Journeys Into Fame And Madness", a făcut această dezvăluire pentru site-ul Radaronline.com.

Jurnalistul american o intervieva pe Courtney Love în momentul în care aceasta i-a arătat sertarul în care ţinea cenuşa fostului ei soţ, Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, care s-a sinucit în 1994. Cântăreaţa l-a întrebat apoi pe jurnalist dacă vrea să prizeze cenuşa lui Cobain.

"S-a îndreptat spre un dulap, a tras de un sertar şi a scos de acolo o cutie pătrată. A luat capacul, a scos o pungă din plastic plină cu cenuşă albă", a relatat jurnalistul.

"Ce păcat că tu nu consumi cocaină. Altfel, ţi-aş fi sugerat să tragi un pai din asta", ar fi spus cântăreaţa.

"Nu cred că ar fi cel mai potrivit lucru de făcut", a răspuns Neil Strauss. "Cu toate astea, mi-ar fi plăcut", a continuat Love.

Cartea lansată de Neil Strauss conţine interviuri realizate de jurnalistul american cu 120 vedete de calibru, printre care se regăsesc Madonna, Lady Gaga, Hugh Heffner, Snoop Dogg şi Johnny Cash.

Volumul "Everyone Loves You When You Are Dead: Journeys Into Fame And Madness" a fost lansat în Statele Unite marţi şi va fi lansat în Marea Britanie pe 5 mai.

Courtney Michelle Love, născută pe 9 iulie 1964, este o cântăreaţă de muzică rock şi actriţă americană, nominalizată la Globurile de Aur pentru interpretarea ei din filmul "Scandalul Larry Flynt" (1996). Love a devenit celebră în urma mariajului său cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, dar şi ca solistă a trupei de rock alternativ Hole. Rolling Stone a numit-o pe Courtney Love "cea mai controversată femeie din istoria muzicii rock". Courtney Love a lansat împreună cu trupa sa, Hole, un nou album, intitulat "Nobody's Daughter", la sfârşitul lunii aprilie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici