Courtney Love, dată în judecată pentru neplata unor facturi

Cântăreaţa Courtney Love a fost dată în judecată de o companie de servicii financiare, care o acuză că nu a plătit mai multe facturi în valoare totală de circa 350.000 de dolari.

49 afișări
Imaginea articolului Courtney Love, dată în judecată pentru neplata unor facturi

Courtney Love (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În plângerea depusă la Tribunalul districtual american, compania de servicii financiare American Express cere plata unor facturi în valoare de 352.059,67 dolari, a daunelor şi a taxelor de judecată.

Compania American Express a declarat cu această ocazie că regimul privilegiat de care s-a bucurat Courtney Love până în prezent, în ceea ce priveşte comisioanele, a fost suspendat, pentru că artista americană "a refuzat" să îşi plătească facturile.

Agentul de presă al cântăreţei a declarat că nu deţine informaţii suplimentare despre acest proces.

Courtney Love, văduva în vârstă de 44 de ani a regretatului solist al trupei Nirvana, Kurt Cobain, a devenit în ultima perioadă o adevărată sursă de procese şi plângeri în justiţie. În februarie, ea a fost dată în judecată de un designer, supărat de comentariile pe care cântăreaţa le-a făcut despre el pe reţeaua de microblogging Twitter.

În 2008, Courtney Love a fost dată în judecată de o firmă de management, care i-a cerut plata unor daune în valoare de un milion de dolari, pe motiv că aceasta nu i-a plătit comisioanele rezultate din vânzarea unei părţi din catalogul muzical al trupei Nirvana. Acest catalog cuprindea piese celebre din repertoriul trupei, precum "Smells Lilke Teen Spirit" şi "Lithium".

Courtney Love a devenit celebră ca solistă a trupei de rock alternativ Hole, dar şi ca soţie a lui Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, care s-a sinucis în 1994.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici