Courtney Love joacă rolul unui lider totalitar într-un clip al grupului Fall Out Boy

Cântăreaţa americană Courtney Love interpretează rolul unui lider totalitar în videoclipul piesei "Rat a Tat", noul single al grupului Fall Out Boy, extras de pe albumul "Save Rock and Roll".

68 afișări
Imaginea articolului Courtney Love joacă rolul unui lider totalitar într-un clip al grupului Fall Out Boy

Courtney Love (Imagine: Captură video)

Interpretând rolul liderului unei armate de femei malefice, înarmate cu arme albe şi înclinate spre distrugere, Courtney Love apare astfel în cel de-al 9-lea dintr-o serie de 11 videoclipuri pe care grupul Fall Out Boy le-a creat pentru noul său album, informează billboard.com.

Împreună, aceste videoclipuri alcătuiesc o miniserie intitulată "Young Blood Chronicle", în care apar, printre alţii, Tommy Lee, Big Sean şi Foxes.

În acest videoclip încărcat de violenţă, Courtney Love, un lider totalitar, îşi conduce trupele în lupta contra membrilor grupului Fall Out Boy care încearcă să oprească acea rebeliune feministă.

Grupul Fall Out Boy a lansat câte un videoclip pe platformele VEVO şi YouTube la fiecare două-trei luni, începând din februarie 2013. Albumul "Save Rock and Roll" a fost lansat pe 12 aprilie 2013, iar seria de videoclipuri spune o poveste diferită, mai întunecată decât discul în sine. Doi membri ai grupului "au murit" deja în videoclipurile anterioare, iar punctul culminant al seriei "Young Blood Chronicle" va fi atins în ultimele trei videoclipuri care închid acest album conceptual.

Fall Out Boy este o trupă rock americană înfiinţată în anul 2001 în Wilmette, o suburbie a oraşului Chicago. Trupa este alcătuiră din solistul şi chitaristul Patrick Stump, basistul Pete Wentz, chitaristul Joe Trohman şi toboşarul Andy Hurley. Formaţia americană a lansat cinci albume de studio, a primit o nominalizare la premiile Grammy şi a câştigat câteva trofee imporntante, precum MTV Video Music Awards, Teen Choice Awards şi Kerrang Awards.

Renumită pentru un stil de viaţă controversat, Courtney Love s-a confruntat în trecut cu dependenţa de droguri. Cântăreaţa rock are o relaţie destul de dificilă cu fiica ei, Frances Bean Cobain, care a obţinut un ordin de restricţie împotriva mamei sale în anul 2009. Courtney Michelle Love, născută pe 9 iulie 1964, a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru interpretarea ei din filmul "Scandalul Larry Flynt" (1996). Love a devenit celebră în urma mariajului său cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, dar şi ca solistă a trupei de rock alternativ Hole. Rolling Stone a numit-o pe Courtney Love "cea mai controversată femeie din istoria muzicii rock".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici