Courtney Love renunţă la numele care a făcut-o celebră

Courtney Love, văduva lui Kurt Cobain, a declarat că doreşte să renunţe la numele care a făcut-o celebră, deoarece "Courtney Love a murit", informează bbc.co.uk.

56 afișări
Imaginea articolului Courtney Love renunţă la numele care a făcut-o celebră

Courtney Love renunţă la numele care a făcut-o celebră (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am hotărât cu toţii că nu ne mai place de ea", a declarat solista trupei Hole pentru revista NME.

"O iubim atunci când urcă pe scenă, dar eu nu mai am nevoie de ea pentru celelalte activităţi din viaţa mea", a adăugat cântăreaţa americană.

Întrebată cum ar prefera să i se spună în viitor, Courtney Love a răspuns: "Courtney Michelle. Numele Courtney Love este o modalitate de a mă persecuta".

Numele real al cântăreţei este Courtney Michelle Harrison.

În vârstă de 45 de ani, Courtney Love va lansa împreună cu trupa sa, Hole, un nou album, intitulat "Nobody's Daughter", la sfârşitul acestei luni.

Cu această ocazie, cântăreaţa americană a declarat că îi este "greaţă" să mai răspundă întrebărilor referitoare la mariajul ei cu Kurt Cobain, regretatul solist al trupei Nirvana.

"Nu sunt purtătoarea lui de cuvânt pe Pământ", a declarat Courtney Love pentru revista NME.

"Nu ştiu cum ar fi fost el acum, dacă i-ar fi plăcut fetele drăguţe. Ar fi putut să-i placă fetele grase sau ar fi putut fi homosexual. Nu putem să ştim, a murit la vârsta de 27 de ani", a adăugat solista trupei Hole.

Cântăreaţa a mărturisit, totodată, că s-a simţit izolată după ce a pierdut custodia fiicei sale, Frances Bean, la sfârşitul anului trecut.

"În definitiv, sunt doar o văduvă şi o mamă singură, care nici nu mai e mamă în acest moment. Sunt atât de singură şi mi se pare ciudat", a adăugat Courtney Love.

Frances Bean, în vârstă de 17 ani, a fost plasată temporar sub tutela bunicilor ei, potrivit unei decizii a justiţiei americane pronunţată în decembrie 2009, care nu a precizat motivele aflate în spatele acestei hotărâri.

Courtney Love, văduva lui Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, care s-a sinucis în 1994, a avut probleme cu justiţia de mai multe ori în ultimii ani, din cauza problemelor legate de droguri şi a încălcării termenilor eliberării ei condiţionate.

Courtney Michelle Love, născută pe 9 iulie 1964, este o cântăreaţă de muzică rock şi actriţă americană, nominalizată la Globurile de Aur pentru interpretarea ei din filmul "Scandalul Larry Flynt" (1996). Love a devenit celebră în urma mariajului său cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, dar şi ca solistă a trupei de rock alternativ Hole. Rolling Stone a numit-o pe Courtney Love "cea mai controversată femeie din istoria muzicii rock".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici