Courtney Love scrie o nouă autobiografie, ce va fi lansată în 2012

Cântăreaţa Courtney Love scrie o nouă autobiografie, o carte în care artista americană vorbeşte despre căsătoria ei cu Kurt Cobain - un simbol al culturii grunge, despre dependenţa ei de droguri şi despre cariera ei de la Hollywood.

117 afișări
Imaginea articolului Courtney Love scrie o nouă autobiografie, ce va fi lansată în 2012

Courtney Love scrie o nouă autobiografie, ce va fi lansată în 2012 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Courtney Love, solista trupei Hole, a spus că scrie această carte deoarece vrea "să clarifice anumite lucruri". În această autobiografie, cântăreaţa vorbeşte despre viaţa ei din perioada în care era o artistă debutantă, despre căsătoria cu Kurt Cobain, despre dependenţa ei de droguri, despre cariera ei de la Hollywood şi despre drepturile asupra mărcii Nirvana, de care susţine că a fost deposedată abuziv, informează contactmusic.com.

Potrivit editurii William Morrow, această autobiografie va reprezenta o colaborare a cântăreţei americane cu scriitorul Anthony Bozza, care a mai colaborat la scrierea autobiografiilor altor legende din industria muzicală, precum Tommy Lee, Slash şi INXS.

După mariajul ei cu Cobain, solistul trupei Nirvana, Courtney Love a avut câţiva iubiţi faimoşi, printre aceştia numărându-se Billy Corgan - solistul trupei Smashing Pumpkins, Alex James - basistul trupei Blur, Liam Gallagher - solistul trupei Oasis şi actorul de comedie britanic Steve Coogan.

Courtney Love a mai lansat o autobiografie, intitulată "Dirty Blonde: The Diaries of Courtney Love", în anul 2006, în care au fost publicate numeroase fotografii, pasaje din jurnalele artistei, versurile unor cântece, scrisori, poezii şi desene.

Noul ei volum autobiografic va fi lansat pe piaţă în toamna anului 2012.

Courtney Love, nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul din "Scandalul Larry Flint", a devenit celebră ca solistă a trupei de rock alternativ Hole şi ca soţie a lui Kurt Cobain, care a murit în 1994 şi cu care a fost căsătorită timp de aproape doi ani.

Revista Rolling Stone a numit-o pe Love "cea mai controversată femeie din istoria rock-ului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici