Courtney Love susţine că a avut o aventură cu Kate Moss

Cântăreaţa americană Courtney Love, văduva rockerului Kurt Cobain, a declarat că a avut o aventură cu top modelul britanic Kate Moss, la Milano, la începutul anilor '90, informează thesun.co.uk.

118 afișări
Imaginea articolului Courtney Love susţine că a avut o aventură cu Kate Moss

Courtney Love (D) susţine că a avut o aventură cu Kate Moss

"Sper că nu se va supăra că am făcut public acest lucru", a adăugat cântăreaţa americană.

Fostă dependentă de droguri, Courtney Love, în vârstă de 45 de ani, a făcut primele mărturisiri în urmă cu câteva săptămâni despre o aventură pe care ar fi avut-o cu o femeie, susţinând că a făcut sex cu aceasta într-un hotel din Milano.

"Această femeie a fost Kate Moss. E o poveste bună de povestit nepoţilor. În acea perioadă, Kate nu lua prea multe droguri. S-a întâmplat la Milano în anii '90. Ea nu se fereşte să vorbească despre acest lucru şi sper că nu se va supăra pe mine că am pârât-o", a explicat, miercuri, solista trupei Hole.

Controversata Courtney Love a adăugat, totodată, că multe dintre prietenele sale din Londra au avut aventuri cu Kate Moss.

"Kate este o bună prietenă de-a mea. La un moment dat chiar am fost pe punctul să îi cumpăr locuinţa din Londra", a adăugat Courtney Love.

În urmă cu câteva săptămâni, Courtney Love a declarat presei americane că a avut o relaţie cu Gavin Rossdale, în timp ce acesta era logodit cu Gwen Stefani.

Rossdale, în vârstă de 44 de ani, nu a negat că ar fi înşelat-o pe Gwen, actuala sa soţie, cu care are doi copii.

Vorbind despre relaţia sa cu Edward Norton, Courtney Love a declarat revistei irlandeze Hot Press că actorul american nu aprecia deloc tatuajul ei în forma literei "T" pe care şi-l făcuse în memoria fostului ei soţ Kurt Cobain, care s-a sinucis în 1994.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici