CRBL - îndrăgostit de coregrafa sa de la "Dansez pentru tine"

Pro TV Magazin publică, în noul său număr, un interviu cu CRBL şi Elena Vâscu, coregrafa lui din Republica Moldova, de la show-ul "Dansez pentru tine", difuzat de Pro TV, care vorbesc pentru prima dată, despre relaţia lor, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

605 afișări
Imaginea articolului CRBL - îndrăgostit de coregrafa sa de la "Dansez pentru tine"

CRBL - îndrăgostit de coregrafa sa de la "Dansez pentru tine"

"Înainte de a ajunge la «Dansez pentru tine», nu prea ştiam de trupa Simplu. Văzusem câteva videoclipuri, însă nu ştiam cine e Smiley şi cine e CRBL. Iar când ceilalţi coregrafi mi-au povestit că Edi este un tip dificil şi că o să lucrez greu cu el, mai ales că partenera lui avea probleme de auz, m-am speriat destul de tare", povesteşte Elena în noul număr Pro TV Magazin. Iubita lui CRBL recunoaşte că nu au lipsit discuţiile în contradictoriu la primele antrenamente - "eu voiam să respectăm paşii regulamentari, iar el voia cât mai mult spectacol". Discuţiile s-au dovedit a fi constructive, întrucât echipa a reuşit să obţină prima serie de 10 pe linie.

CRBL mărturiseşte, în interviul acordat revistei Pro TV Magazin, că nu a fost dragoste la prima vedere: "Venim din două lumi diferite, al căror singur lucru comun este dansul. Ea a făcut dans sportiv şi a trăit numai în acest mediu până acum, iar eu am experimentat dansul în alte condiţii, în acelaşi timp cu joaca din cartier şi statul la coadă la unt şi la portocale. Ne-am văzut şi în afara cantonamentului şi, treptat, am început să ne cunoaştem, să ne dăm seama că ne placem".

Cei doi îndrăgostiţi mărturisesc pentru Pro TV Magazin că nu au planuri de nuntă în momentul de faţă. "Ne este bine şi neoficial! Nu-mi fac planuri, pentru că Dumnezeu hotărăşte ce e bine pentru mine. Deocamdată sunt fericit, am pe cine iubi, are cine să mă iubească! Asta e cel mai important!", a afirmat CRBL pentru Pro TV Magazin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici