CRBL şi Freakquency reprezintă România la Campionatul Mondial de break dance din Grecia

CRBL şi trupa Freakquency vor reprezenta România la Campionatul Mondial de break dance BOTY Balckani din Grecia, informează Pro FM.

313 afișări
Imaginea articolului CRBL şi Freakquency reprezintă România la Campionatul Mondial de break dance din Grecia

CRBL şi Freakquency reprezintă România la Campionatul Mondial de break dance din Grecia (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Spre sfârşitul acestei săptămâni, CRBL va lipsi de la emisiunea pe care o prezintă la Pro FM de luni până vineri de la ora 19.00, dar absenţa sa, pe lângă faptul că va fi motivată, este pe cale să îi facă foarte mândri pe români.

CRBL împreună cu trupa sa, Freakquency, pe care telespectatorii au văzut-o evoluând în emisiunea "Românii au talent" difuzată de Pro TV, vor fi singurii reprezentanţi ai României la Campionatul mondial de break dance BOTY (Battle of the Year).

Liceenii din Bucureşti au avut ocazia să vadă demonstraţii live pentru că Pro FM şi CRBL au organizat show-uri în diverse instituţii de învăţământ, unde cântăreţul a mers împreună cu Freakquency. Ei s-au bucurat de un real succes printre tineri şi au profitat de ocazie să îşi susţină antrenamentele chiar în licee, în contact direct cu publicul.

Trupa completă va pleca pe 26 mai în Grecia, la Salonic, iar pe 27 şi 28 mai vor participa la BOTY Balckani - competiţie pe care, dacă o vor câştiga se vor califica, pentru marea finală.

"Acesta este un vis al nostru pentru care ne antrenăm de foarte mult timp", spune artistul, care în această săptămână va vorbi şi la Pro FM despre probele prin care vor trebui să treacă toţi concurenţii şi despre importanţa acestei competiţii, la care trupa Freakquency a participat în ultimii doi ani consecutiv. Ei s-au clasat prima dată pe locul al treilea, apoi pe locul al doilea, iar în acest an, cu susţinerea din partea liceenilor şi a ascultătorilor Pro FM, luptă împreună cu CRBL pentru primul loc.

Deşi are emoţii, DJ-ul Pro FM este încrezător că show-ul pregătit va avea succes. "Trebuie să ne concentrăm doar pe coregrafie în prima fază, iar odată calificaţi în finală trebuie să fim calmi şi să nu uităm că dansul este o artă şi totodată o plăcere pentru noi. Şi atunci totul va fi bine. De când m-am apucat de break dance mi-am dorit să ajung pe scena BOTY. Acest lucru se va întâmpla în weekend, alături de Freakquency, care este în mare parte trupa Big Bounce pe care am înfiinţat-o în 2005, atunci când am deschis sala de dans", spune CRBL, adăugând că în cei şase ani scurşi de atunci aceştia au reuşit să reziste împreună şi că în tot acest timp au câştigat toate competiţiile de gen din România şi au devenit cunoscuţi şi în afara ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici