Creatorul de modă Dyandy Dănuţ Pârvan, cercetat în arest

Tribunalul Bucureşti a decis, joi, ca Dyandy Dănuţ Pârvan, să rămână în arest, confirmând mandatul de arestare preventivă al instanţei inferioare, în cazul căruia anchetatorii au stabilit că, sub acoperirea unui salon de masaj erotic, acesta obţinea bani din proxenetism.

81 afișări
Imaginea articolului Creatorul de modă Dyandy Dănuţ Pârvan, cercetat în arest

Creatorul de modă Dyandy Dănuţ Pârvan, cercetat în arest (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Judecătoria Sectorului 1 a decis, în 13 august, arestarea preventivă pentru 29 de zile a creatorului de modă Dyandy Dănuţ Pârvan, în cazul căruia anchetatorii au stabilit că, sub acoperirea unui salon de masaj erotic, obţinea bani din proxenetism.

Tribunalul Bucureşti a judecat, joi, catestaţia acestuia împotrvia decizie de arestare preventivă. El a declarat înfaţa instaneţi că suferă de Hepatita C şi că din cauza tratamentului care-i afectează judecata, a scăpat lucrurile de sub control la salonul de masaj.

Acesta a apărut în faţa judecătorilor Tribunalului Bucureşti tuns şi cu o ţinută mai îngrijită decât cea pe care o avusese la arestarea preventivă, însă susţinerile sale legate de boala sa nu au influenţat judecătorii.

Instanţa judecătoriei sectorului 1 Bucureşti arată, în motivarea hotărârii prin care a dispus arestarea preventivă a creatorului de modă Dyandy Dănuţ Pârvan, că acesta întreţinea relaţii sexuale cu maseuzele pentru a le "învăţa" şi "le iluziona" pe tinere sub promisiunea unei cariere în lumea modei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici