Creatorul de modă Marc Jacobs se căsătoreşte cu partenerul său

Creatorul de modă american Marc Jacobs îşi va oficializa relaţia cu partenerul său de viaţă, brazilianul Lorenzo Martone, cu care are o relaţie de la începutul anului 2008, sâmbătă, la Paris, informează people.lycos.fr.

48 afișări
Imaginea articolului Creatorul de modă Marc Jacobs se căsătoreşte cu partenerul său

Creatorul de modă Marc Jacobs se căsătoreşte cu partenerul său (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Marc Jacobs şi-a cunoscut partenerul la începutul anului 2008, cuplul hotărându-se să-şi oficializeze relaţia printr-un Pact Civil de Solidaritate (PACS), în vigoare în Franţa din noiembrie 1999.

Marc Jacobs, în vârstă de 45 de ani, este un celebru creator de modă american, şef al companiei care îi poartă numele şi director de creaţie pentru casa de modă franceză Louis Vuitton.

În 2007, Jacobs s-a situat pe locul al optulea în topul celor mai puternici oameni din America, realizat de revista Out.

Înainte de Martone, Jacobs, care vorbeşte deschis despre orientarea sa sexuală, a mai avut o relaţie cu un bărbat care a practicat prostituţia, Jason Preston, din 2005 până la începutul lui 2008.

În martie 2007, Jacobs s-a internat într-o clinică de dezintoxicare pentru a-şi trata dependenţa de alcool şi droguri.

Actualul său partener lucrează în publicitate.

Pactul Civil de Solidaritate este un contract încheiat între două persoane fizice majore care vor să trăiască împreună, indiferent dacă acestea sunt de sex diferit sau de acelaşi sex.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici