Creatorul de modă Ralph Lauren a fost înnobilat

Designerul Ralph Lauren a primit titlul de Cavaler Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, pentru contribuţia sa în modă, într-o ceremonie privată care a avut loc la palatul Buckingham din Londra, potrivit Associated Press.

131 afișări
Imaginea articolului Creatorul de modă Ralph Lauren a fost înnobilat

Creatorul de modă Ralph Lauren a fost înnobilat

Un comunicat emis de compania designerului arată că el este primul american care a primit acest titlu.

Cel care i-a înmânat însemnele titlului a fost prinţul moştenitor Charles de Wales, în numele reginei Elizabeth a II-a.

Designerul Ralph Lauren a declarat că s-a simţit întotdeauna inspirat de istoria, tradiţiile şi cultura britanice, iar titlul primit este "un moment special" în cariera sa de 50 de ani.

Compania lui Ralph Lauren sprijină financiar un centru de cercetare privind cancerul mamar cu sediul în Londra.

Ralph Lauren, în vârstă de 79 de ani, este proprietarul unei companii care valorează miliarde de dolari. În afară de modă, este celebru şi pentru colecţia sa de automobile rare, unele dintre acestea fiind expuse în muzee. În 2015, a renunţat la funcţia de preşedinte-director general al companiei sale, dar a rămas preşedinte executiv şi director de creaţie.

În 2018, averea sa se ridica la 7,2 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici