Creatorul "Gangnam Style" va lansa un nou album. Psy lucrează într-un studio la Los Angeles

Cântăreţul sud-coreean Psy, devenit celebru cu piesa "Gangnam style" şi coregrafia sa inspirată din concursurile hipice, pregăteşte la Los Angeles un nou album de studio, care va fi lansat în luna septembrie.

155 afișări
Imaginea articolului Creatorul "Gangnam Style" va lansa un nou album. Psy lucrează într-un studio la Los Angeles

Cântăreţul Psy (Imagine: Mediafx Foto/AFP)

"Trei cântece sunt deja finalizate şi ele sunt destul de simpatice", a scris Psy, al cărui nume real este Park Jae-sang, pe contul său de Twitter.

"Gangnam Style" a făcut din Psy un superstar internaţional, după postarea videoclipului acestei piese pe site-ul YouTube, în vara anului 2012. De atunci, videoclipul a fost vizualizat de 1,7 miliarde de ori, doborând toate recordurile.

Următorul single al cântăreţului asiatic, "Gentleman", nu a avut parte de acelaşi succes, însă a generat circa 500 de milioane de vizualizări pe YouTube de la lansarea sa în luna aprilie.

Într-un interviu recent acordat publicaţiei Sunday Times, Psy a vorbit despre dependenţa sa de alcool, descriind soju, un alcool extras din cartofi dulci, ca fiind "cel mai bun prieten" al său.

"Dacă sunt mulţumit, beau, dacă sunt trist, beau, dacă plouă, beau, dacă soarele străluceşte, beau, dacă este cald, beau, dacă este frig, beau", a declarat Psy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici