Creditorii lui Michael Jackson cer milioane de dolari

Averea lăsată de Michael Jackson este una considerabilă, mai mulţi creditori pretinzând mai mult de 20 de milioane de dolari din aceasta, potrivit unor surse citate de TMZ.

64 afișări
Imaginea articolului Creditorii lui Michael Jackson cer milioane de dolari

Creditorii lui Michael Jackson cer milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Printre revendicări se numără o cerere de 5 milioane de dolari din partea unui colector, o solicitare de 1 milion de dolari din partea unei persoane care doreşte o parte din clipul piesei "Thriller", o pretenţie de 2.3 milioane de dolari din partea Dr. Tohme Tohme şi o revendicare de 1.5 milioane de dolari din partea unei firme de avocatură, care, nu ar fi singura care pretinde o parte din averea starului pop.

Potrivit Tmz.com, unele dintre aceste cereri sunt falsuri, iar avocaţii care se ocupă de averea lui Michael Jackson nu vor plăti decât în cazut emiterii unui ordin judecătoresc.

Avocatul John Branca şi producătorul muzical John McClain au fost desemnaţi în luna noiembrie de către un judecător american, executorii legali ai averii lui Michael Jackson, această decizie oferindu-le celor doi competenţe sporite în ceea ce priveşte administrarea averii cântăreţului.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie , la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente. Medicul personal al starului, Conrad Murray, este, în acest moment, considerat primul suspect în ancheta asupra morţii acestuia, aflată în plină desfăşurare.

Interesul generat de moartea starului, de beneficiarii averii sale considerabile, de copiii săi care până atunci au fost bine protejaţi de presă, de cei care se fac vinovaţi de decesul "starului muzicii pop" a fost uriaş, dominând partea a doua a anului 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici