CRIMĂ LA BOLLYWOOD: Actriţa Meenakshi Thapar a fost răpită şi decapitată de doi colegi de breaslă

Actriţa indiană Meenakshi Thapar, care a jucat în pelicula horror "404", a fost răpită de doi colegi actori, care au asasinat-o apoi pe platourile de filmare unde a fost turnat ultimul ei lungmetraj.

2087 afișări
Imaginea articolului CRIMĂ LA BOLLYWOOD: Actriţa Meenakshi Thapar a fost răpită şi decapitată de doi colegi de breaslă

Meenakshi Thapar (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Actorii Amit Jaiswal şi Preeti Surin - care erau implicaţi într-o relaţie romantică - au răpit-o pe Meenakshi Thapar după ce au auzit-o pe aceasta vorbind despre averea familiei sale şi statutul social de care se bucură în oraşul Dehradun, informează hollywoodreporter.com.

Potrivit presei indiene, cei doi actori au invitat-o pe Thapar într-o călătorie în Gorakhpur, un oraş aflat în apropiere de graniţa indiano-nepaleză. Acolo au răpit-o şi au cerut părinţilor actriţei o răscumpărare de 1.500.000 de rupii (circa 28.766 dolari). Poliţia indiană a spus că Jaiswal şi Surin au ameninţat-o pe mama actriţei, spunându-i că, dacă nu va plăti răscumpărarea, o vor forţa pe fiica ei să joace în filme pornografice.

Mama actriţei Meenakshi Thapar a plătit 60.000 de rupii (1.151 dolari), însă Thapar a fost în cele din urmă asasinată.

Actriţa a fost strangulată, decapitată, iar părţi din trupul ei au fost aruncate în mai multe locuri din apropiere de Mumbai. Cutia toracică a actriţei a fost descoperită într-un rezervor de apă, iar capul ei, înfăşurat într-o pungă din plastic, a fost aruncat pe marginea drumului dintr-un autobuz aflat în mers.

Jaiswai şi Surin au mărturisit crima, după ce poliţia indiană i-a arestat şi a găsit asupra lor cartela SIM extrasă din telefonul mobil al actriţei Meenakshi Thapar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici