Cristi Borcea, din nou tată. Valentina Pelinel a născut gemene | FOTO

Valentina Pelinel şi soţul acesteia, Cristi Borcea, au devenit părinţi de gemene, vineri, iar ambele fetiţe vor primi numele Maria, pe lângă cel al unuia de sfânt, după cum a declarat anterior fostul fotomodel.

5284 afișări
Imaginea articolului Cristi Borcea, din nou tată.  Valentina Pelinel a născut gemene | FOTO

Cristi Borcea, din nou tată. Valentina Pelinel a născut gemene | FOTO

Valentina Pelinel a confirmat naşterea gemenelor publicând pe contul său de pe reţeaua de socializare online Facebook o fotografie care înfăţişează baloane colorate în alb, roz, imprimate cu ursuleţi şi textul "baby girl". Fotografia este însoţită de textul 👭👭 #Indira #Rania 🥰

În septembrie 2018, Valentina Pelinel, în vârstă de 38 de ani, a confirmat cununia civilă cu Cristi Borcea, fostul finanţator al FC Dinamo, dar şi faptul că vor deveni din nou părinţi.

Cristian Borcea fusese eliberat, în luna iulie 2018, din Penitenciarul Jilava, după 4 ani şi 4 luni de închisoare, după ce magistraţii Tribunalului Ilfov au decis să-i admită cererea de eliberare condiţionată.

Relaţia dintre cei doi a devenit publică în 2016, când Cristian Borcea era deja în închisoare de doi ani. În acel moment, Valentina Pelinel anunţa că este însărcinată, iar, după naşterea copilului, care a primit numele Milan, în luna iunie a acelui an, Borcea a declarat că era vorba despre cel de-al şaptelea copil al său.

Cristi Borcea mai are doi copii, Alexandru, în vârstă de 6 ani, şi Gloria, în vârstă de 3 ani, din mariajul cu Alina Vidican, care a durat cinci ani, până în 2016.

Din căsătoria cu Mihaela Borcea are alţi trei copii, Patrick, în vârstă de 21 de ani, şi gemenii Mihai şi Antonia, în vârstă de 15 ani, iar din relaţia cu avocata Simona Voiculescu are o fiică, Carolyn, în vârstă de 12 ani.

Cristian Borcea este în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova, după ce, la începutul lunii februarie, a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, alături de Radu Mazăre, care a primit nouă ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici