Cristi Chivu se căsătoreşte cu Adelina Elisei

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Cristian Chivu, se va căsători în vara anului 2008 cu prezentatoarea TV Adelina Elisei.

6 afișări
Imaginea articolului Cristi Chivu se căsătoreşte cu Adelina Elisei

Cristi Chivu se căsătoreşte cu Adelina Elisei

Potrivit site-ului oficial al jucătorului, "Adelina+Cristi=Chivu. Se iubesc, s-au logodit sâmbăta trecută (24 noiembrie 2007) la Milano, el a cerut-o în căsătorie, ea a spus «Da». Au programat să se căsătorească în vara anului 2008, dupa ce se termină Campionatul European de Fotbal, dar n-au avut timp să stabilească şi alte detalii legate de ceremonie. S-au pierdut în discuţii despre cum ar arăta o mini-echipă de fotbal pe numele Chivu, cu cine ar trebui să semene copiii, etc., etc.".

În această vară, presa modenă a relatat pe larg despre relaţia internaţionalului român cu prezentatoarea ştirilor sportive ale Antenei 3.

Cristi Chivu este unul dintre cei mai vânaţi burlaci ai fotbalului românesc având, în ultimii ani, relaţii cu vedeta TV Andreea Raicu şi creatoare de modă Maria Marinescu, cu care a fost şi logodit.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici