Cristi Iacob şi Valentin Popescu joacă alături de Nicolas Cage în "Ghost Rider 2"

Cristi Iacob şi Valentin Popescu se numără printre actorii români care vor juca alături de Nicolas Cage în "Ghost Rider 2", peliculă ce va fi filmată în exclusivitate în România, începând cu 1 noiembrie, informează Castel Film.

201 afișări
Imaginea articolului Cristi Iacob şi Valentin Popescu joacă alături de Nicolas Cage în "Ghost Rider 2"

Cristi Iacob şi Valentin Popescu joacă alături de Nicolas Cage în "Ghost Rider 2" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La fel ca în primul film "Ghost Rider", rolul principal îi aparţine lui Nicolas Cage, avându-i alături de data aceasta pe Violante Placido ("Americanul") şi Ciaran Hinds ("Harry Potter şi talismanele morţii" şi "Va curge sânge").

Actorii români care vor juca alături de Nicolas Cage sunt, pe lângă Cristi Iacob şi Valentin Popescu, Sorin Tofan, Constantin Puşcasu, Ioan Andrei Ionescu.

Pelicula este regizată de Mark Neveldine şi Brian Taylor, care au mai regizat împreună "Crank", "Crank : High Voltage" şi "Gamer", şi produsă de Sony Pictures.

Filmul va fi realizat în tehnologie 3D şi va include efecte speciale vizuale şi pirotehnice. O echipă de circa 200 de tehnicieni şi artişti, în cea mai mare parte români, va lua parte la filmări.

Filmările vor începe pe 1 noiembrie şi vor dura până la sfârşitul lunii februarie, desfăşurându-se în totalitate în România. Numeroase decoruri spectaculoase vor fi construite pe platourile Castel Film.

Printre zonele din ţară alese pentru acest film se numără oraşul Sibiu şi împrejurimile sale, Transfăgărăşanul, Târgu Jiu, Castelul Hunedoara şi Bucureşti.

Antrenamentele cascadorilor - dar şi pregătirile motocicletelor şi maşinilor care vor fi folosite la filmări - se desfăşoră în ritm intens la Castel Film, în timp ce costumele vor fi realizate la atelierele Dada din Bucureşti.

Nicolas Cage va fi, de asemenea, oaspete de onoare la cea de-a şasea ediţie a Balului de Caritate de Halloween, care are loc la Palatul Parlamentului, în Bucureşti, pe 30 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici