Cristi Minculescu s-a întors în ţară

Cristi Minculescu, vocalul trupei Iris, s-a întors în ţară, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce săptămâna acesta a fost în Germania pentru a efectua o serie de analize în vederea unui transplant de ficat, el suferind de o boală hepato-renală ereditară.

42 afișări
Imaginea articolului Cristi Minculescu s-a întors în ţară

Cristi Minculescu s-a întors în ţară (Imagine: Mediafax Foto)

"A ajuns azi noapte la Bucureşti", a declarat pentru MEDIAFAX Cosmin Nicoară, managerul trupei Iris.

Cristi Minculescu are nevoie de un transplant de ficat, iar soţia acestuia, Rodica Minculescu, va fi "cel mai probabil" donatorul său, a adăugat Nicoară.

Deocamdată nu s-a hotărât data la care va avea loc operaţia. Săptămâna viitoare medicii urmează să facă o ultimă analiză - o măsurătoare ce ţine strict de mărimea ficatului care se va preleva şi care îi va fi transplantat lui Minculescu.

"Starea lui de sănătate actuală este bună", a mai zis Nicoară. "Moral el este bine, este pozitiv în ceea ce priveşte operaţia. Îşi doreşte mult operaţia, ca să poată scăpa de acestă cruce pe care o poartă. În primul rând, el este un artist", a completat el.

Chiar dacă săptămâna aceasta, odată cu plecarea lui Minculescu în Germania, pentru analize, trupa Iris şi-a anulat un turneu care trebuia să se desfăşoare prin ţară, vocalul trupei a insistat ca show-ul programat la Bucureşti, pe 2 martie, să aibă totuşi loc.

Astfel, fanii formaţiei sunt aşteptaţi la Teatrul Naţional Bucureşti, pentru concertul Iris "de Mărţişor".

Cristi Minculescu, în vârstă de 50 de ani, suferă de o boală ereditară, polichistică hepato-renală, moştenită de la tatăl său. Această boală se caracterizează prin apariţia în ficat şi rinichi a unor chisturi, care evoluează şi care pot duce la afectarea funcţiilor organelor.

Video Stirileprotv.ro

Citeşte şi:

Cristi Minculescu are nevoie de un transplant de ficat

Cristi Minculescu, în Germania, pentru analize medicale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici