Cristian Boureanu: În facultate mergeam cu colegii la sală - ei trăgeau de fiare, eu beam o bere!

Politicianul Cristian Boureanu o susţine pe soţia sa, fotomodelul Valentina Pelinel, când vine vorba de activităţi sportive, dar recunoaşte că el nu este tocmai cel mai mare fan al fitnessului.

38 afișări
Imaginea articolului Cristian Boureanu: În facultate mergeam cu colegii la sală - ei trăgeau de fiare, eu beam o bere!

Cristian Boureanu: În facultate mergeam cu colegii la sală - ei trăgeau de fiare, eu beam o bere!

Prezent la lansarea DVD-ului de aerobic al Valentinei, Boureanu a mărturisit că, în facultate, mai frecventa sala de fitnes, însă...în alte scopuri.

"Am amintiri foarte plăcute de la sala de fitness. Mergeam cu colegii de facultate: eu beam o bere şi ei trăgeau de fiare", a glumit Cristian
Boureanu.

Maria Marinescu, prezentă şi ea la eveniment, de abia aşteaptă sa nască şi să se reapuce de sport."

Citeşte mai multe despre DVD-ul de aerobic al Valentinei Pelinel pe www.perfecte.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici