Cristina Rus, VJ la MTV, pentru emisiunea "Hitlist România"

Cântăreaţa Cristina Rus va prezenta, marţi, de la ora 21.00, emisiunea "Hitlist România", la postul de televiziune MTV România.

35 afișări
Imaginea articolului Cristina Rus, VJ la MTV, pentru emisiunea "Hitlist România"

Cristina Rus, VJ la MTV, pentru emisiunea "Hitlist România" (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că pentru orice artist ar trebui să fie o onoare să prezinte o emisiune la MTV. Abia aştept să colaborez, în calitate de prezentator-invitat, pentru că sunt curioasă să văd cum arată MTV-ul privit din interior", a declarat Cristina Rus.

Alături de Cristina Rus, Crush & Alexandra Ungureanu sunt invitaţi de MTV pentru a prezenta topul "Dance Floor Chart", difuzat în 21 martie, de la ora 21.00.

"Mă bucur foarte tare că am fost invitaţi să prezentăm un top la MTV, pentru că eu chiar îmi doresc să am o cariera în televiziune, bineînţeles, în paralel cu muzica", a precizat Alexandra Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici