Csibi Barna vinde tricouri imprimate cu mesajul "Ţinutul Secuiesc nu e România!"

Csibi Barna, funcţionarul care l-a "spânzurat" în mod simbolic pe Avram Iancu, s-a reprofilat pe comerţ şi vinde diferite produse la Zilele Sfântu Gheorghe, între care tricouri imprimate cu mesajul "Ţinutul Secuiesc nu e România".

664 afișări
Imaginea articolului Csibi Barna vinde tricouri imprimate cu mesajul "Ţinutul Secuiesc nu e România!"

Csibi Barna vinde tricouri imprimate cu mesajul "Ţinutul Secuiesc nu e România!" (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Csibi Barna, funcţionarul care l-a "spânzurat" în mod simbolic pe Avram Iancu, are un stand la târgul organizat de Zilele Sfântu Gheorghe, unde vinde diverse produse cu mesaje referitoare la Ţinutul Secuiesc sau Transilvania.

La standul lui Csibi Barna pot fi cumpărate steguleţe cu stema Ungariei Mari, tricouri imprimate cu mesajul "Székelyföld nem Románia!" ("Ţinutul Secuiesc nu e România!") sau pe care harta României figurează fără Transilvania.

Csibi Barna a declarat corespondentului MEDIAFAX că a fost nevoit să se reprofileze pe comerţ pentru că "trebuie să trăiască din ceva".

Întrebat ce părere are despre concedierea sa, Csibi nu a dorit să comenteze.

Zilele municipiului Sfântu Gheorghe au debutat în 1 mai şi se vor încheia duminică.

Peste 300 de evenimente sunt incluse, în acest an, în programul Zilelor Sfântu Gheorghe, una dintre cele mai mari manifestări de acest gen din Transilvania, iar printre invitaţi se numără trupa engleză Smokie, C.C. Catch, Mircea Baniciu, Hi-Q şi solista Operei Metropolitan din New York Miklosa Erika.

Comisia de Disciplină a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) a propus demiterea lui Csibi Barna, funcţionarul care a "spânzurat" un manechin cu chipul lui Avram Iancu, pentru absenţe nemotivate de la locul de muncă, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele ANAF, Sorin Blejnar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici