Cu cine s-a logodit actriţa Emma Stone

Actriţa americană premiată cu Oscar Emma Stone s-a logodit cu Dave McCary, scenaristul emisiunii de televiziune "Saturday Night Live", după o relaţie de doi ani, potrivit skynews.com.

699 afișări
Imaginea articolului Cu cine s-a logodit actriţa Emma Stone

Cu cine s-a logodit actriţa Emma Stone

Cei doi, foarte discreţi în ceea ce priveşte relaţia lor, s-au cunoscut în urmă cu trei ani, când Emma Stone a fost invitata emisiunii de divertisment difuzată pe postul american NBC.

Informaţia despre logodnă a fost anunţată de McCary, care a publicat pe reţeaua de socializare online Instagram un selfie cu el şi actriţa, ce prezintă în prim-plan inelul primit. Bijuteria pare a fi din platină şi are în centru un diamant mare, înconjurat de unele mai mici.

Alături de fotografie, McCary, în vârstă de 34 de ani, nominalizat la trei premii Emmy, a lăsat un mesaj constând într-un emoji cu două inimi.

Emma Stone a mai fost logodită cu actorul Andrew Garfield, cu care a avut o relaţie din 2010 până în 2015.

Actriţa în vârstă de 31 de ani a fost recompensată cu premiul Oscar în 2017, pentru prestaţia sa din pelicula "La La Land", de Damien Chazelle.

Emma Stone, declarată în 2013 şi 2014, de revista Forbes, drept cea mai profitabilă actriţă pentru studiourile de film de la Hollywood, a fost nominalizată la premiul Oscar şi pentru prestaţia din filmul "Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei/ Birdman". Actriţa, desemnată în 2012, de revista Vogue, drept cea mai elegantă femeie din SUA, a jucat în filme precum "Uimitorul Om-Păianjen/ The Amazing Spider-Man", "Culoarea sentimentelor/ The Help", "Filmul 43: Scandalos/ Movie 43", "Uimitorul Om-Păianjen 2/ The Amazing Spider-Man 2" şi "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
emma stone,
logodnă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici