Cuba Gooding Jr. s-a internat într-o clinică de dezintoxicare

Actorul american Cuba Gooding Jr. s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, la insistenţele membrilor familiei sale.

263 afișări
Imaginea articolului Cuba Gooding Jr. s-a internat într-o clinică de dezintoxicare

Cuba Gooding Jr. s-a internat într-o clinică de dezintoxicare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit tabloidului National Enquirer, familia actorului a organizat o întrunire specială la reşedinţa starului, după ce acesta a agresat o chelneriţă într-un bar din New Orleans, informează showbizspy.com.

"Cuba a avut parte de multe incidente ruşinoase, care s-au produs unul după altul. Aceasta a fost picătura care a umplut paharul. Prietenii şi membrii familiei sale l-au implorat foarte multă vreme să se interneze pentru a primi ajutor de specialitate. Se pare că la ultima lor întrunire şi-au văzut dorinţa împlinită", a spus o sursă.

"Soţia lui Cuba, Sara, cu câţiva prieteni şi colegi i-au spus că trebuie să se ocupe serios de această problemă. El a fost de acord în cele din urmă să ceară ajutor de specialitate, pentru a-şi rezolva problemele pe care le are cu alcoolul şi pentru a învăţa să îşi controleze accesele de furie", a adăugat aceeaşi sursă.

Autorităţile din New Orleans au renunţat la acuzaţiile aduse lui Cuba Gooding Jr., după ce acesta a agresat o chelneriţă în Cartierul francez din acest oraş, deoarece victima nu s-a prezentat la audierile de la începutul lunii august. Chelneriţa nu a venit la audierile necesare pentru un eventual mandat de arestare emis pe numele actorului.

Imediat după incident, chelneriţa a spus poliţiei că actorul, în vârstă de 44 de ani, a venit în barul în care ea lucra, împreună cu un grup de prieteni, în jurul orei 03.00 dimineaţa.

Clienţii l-au recunoscut imediat pe starul din "Jerry Maguire" - care în prezent filmează pentru lungmetrajul "The Butler" în New Orleans - şi au întrebat dacă pot face fotografii alături de el.

"Chelneriţa a declarat că Gooding s-a enervat foarte repede", a explicat poliţia într-un comunicat.

Potrivit acesteia, ea s-a apropiat de actor şi i-a cerut să se calmeze, iar acesta a "bruscat-o".

Unul dintre colegii chelneriţei a sunat la poliţie, iar femeia i-a cerut actorului să părăsească barul. "Gooding ar fi bruscat-o din nou, înainte de a părăsi barul", se spune în acelaşi comunicat.

Cuba Gooding Jr. a devenit cunoscut pentru rolul din "Jerry Maguire" (1996), pentru care a fost recompensat cu un premiu Oscar. A mai jucat, printre altele, în "Mai bine nu se poate" (1997), alături de Jack Nicholson, "Bărbaţi de onoare" (2000) şi "Pearl Harbor" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici