Cum a devenit milionar un copil de doar 9 ani

Inspirat de mama sa, canadianul Ryan Ross a devenit antreprenor la vârsta de numai 3 ani, când aduna bani din vânzarea ouălor la biserică. Astăzi are şase afaceri. Are 9 ani, iar averea sa se apropie deja de un milion de dolari, potrivit www.evz.ro.

53 afișări
Imaginea articolului Cum a devenit milionar un copil de doar 9 ani

Cum a devenit milionar un copil de doar 9 ani

Nu are telefon mobil, nu-i place şcoala şi nici jocurile pe calculator. În schimb, este pasionat de hochei şi face afaceri de la vârsta de numai 3 ani. Micul Ryan Ross, care locuieşte în regiunea Ontario din Canada, a fost supranumit de presa locală "Tiny Trump" ("Micul Trump"). În şase ani, a ajuns să deruleze şase business-uri.

Citeşte mai multe despre micul milionar din Canada pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici