Cum a fost prins după 40 de ani un deţinut care evadase dintr-o închisoare din SUA - FOTO

Un bărbat care evadase dintr-o închisoare din Statele Unite în urmă cu 40 de ani a fost prins de poliţişti cu trei zile înaintea Anului Nou.

2160 afișări
Imaginea articolului Cum a fost prins după 40 de ani un deţinut care evadase dintr-o închisoare din SUA - FOTO

Jose Chico Romero, 63 de ani, a fost arestat în Dover, Delaware, după ce le-a prezentat politiştilor un act de identitate fals. Fugarul a fost însă eliberat sub numele de Arnaldo Figueroa. Totuşi, amprentele sale au dovedit că este nimeni altul decât un deţinut fugar care evadase în urmă cu 40 de ani, scrie CBS.

El a fost prins în Ziua Anului Nou şi arestat. 

 



Romero fusese condamnat la 18 ani de închisoare pentru atac armat. Acesta a evadat pe 13 decembrie 1979, iar acum se va întoarce după gratii pentru a-şi ispăşi atât restul pedepsei de şapte ani, cât şi cei care se adaugă pentru evadare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici