Cum a întrerupt Pokemon Go o şedinţă informativă a Departamentului de Stat Amercian despre lupta antiterorism. Oficialii s-au enervat peste măsură

Un reporter american juca Pokemon Go în timpul unei coferinţe de presă a Departamentului de Stat al Statelor Unite ce viza coaliţia anti-ISIS, iar purtătorul de cuvânt John Kirby i-a atras furios jurnalistul atenţia, relatează cnn.com.

1132 afișări
Imaginea articolului Cum a întrerupt Pokemon Go o şedinţă informativă a Departamentului de Stat Amercian despre lupta antiterorism. Oficialii s-au enervat peste măsură

Cum a întrerupt Pokemon Go o şedinţă informativă a Departamentului de Stat SUA despre lupta antiterorism

Mania Pokemon Go s-a infiltrat până şi în cele mai importante instituţii din Statele Unite. Un reporter părea mai interesat să vâneze pokemoni, decât să-l asculte pe purtătorul de cuvânt al Departamentul de Stat vorbind despre prevenirea şi combaterea terorismului şi despre coaliţia ani-ISIS, în conferinţa de presă zilnică a Departamentului.

Purtătorul de cuvânt John Kirby a reacţionat prompt şi furios după ce l-a văzut pe reporter jucând Pokemon Go: "Joci chestia aia cu Pokemon acum, nu?, a spus la şedinţa informative zilnică cu presa John Kirby. La momentul respectiv, purtătorul de cuvânt discuta despre eforturile susţinute ale coaliţiei anti-ISIS de a combate terorismul şi atacurile sângeroase ale reţelei teroriste.

Reporterul, care n-a fost identificat până în acest moment, ar fi răspuns: "Doar vreau să nu pierd pokemonii din ochi".

Kirby şi-a reluat apoi discursul despre coaliţia anti-ISIS, precizând că lupta antiterorism "nu va fi uşoară", dar şi că Departamentul de Stat american "are o strategie şi este decis cum trebuie să lupte împotriva organizaţiilor teroriste."

După ce a făcut aceste precizări, purtătorul de cuvânt i s-a adresat din nou reporterului, întrebându-l: "Ai prins vreun Pokemon între timp?" Reporterul i-a răspuns lui John Kirby că nu a reuşit să vâneze niciun pokemon, pentru că "semnalul pentru internet în clădire nu era foarte bun".

Purtătorul de cuvânt şi-a cerut apoi scuze pentru întrebarea pe care i-a pus-o reporterului şi şi-a continuat discursul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici