Cum a slăbit Anne Hathaway pentru rolul din "Les Misérables"

Actriţa americană Anne Hathaway a fost nevoită să piardă multe kilograme pentru rolul din filmul "Les Misérables" şi a urmat o dietă severă.

10018 afișări
Imaginea articolului Cum a slăbit Anne Hathaway pentru rolul din "Les Misérables"

Cum a slăbit Anne Hathaway pentru rolul din "Les Misérables" (Imagine: Hepta)

În acest film, turnat sub forma unui musical şi inspirat de romanul omonim scris de Victor Hugo, actriţa americană interpretează rolul prostituatei Fantine, informează  thesun.co.uk.

"Trec printr-o schimbare nebunească a greutăţii, în această perioadă. Sunt în cea de-a şasea zi de detoxifiere", a spus actriţa americană care a mâncat humus şi ridichi pentru a slăbi.

Înainte de transformările fizice pentru rolul din "Les Misérables", Anne Hathaway a petrecut aproape un an pregătindu-se pentru rolul Catwoman din filmul "The Dark Knight Rises", în care poartă un costum special extrem de strâmt.

Anterior, actriţa a declarat că pentru a putea să poarte acel costum a fost nevoită să mănânce doar "napi şi praf" în timpul filmărilor.

"A fost o teroare psihologică. Costumul în sine, gândurile mele despre costum mi-au schimbat viaţa şi m-au ajutat să intru în acel costum. Toate acestea mi-au dominat viaţa în ultimul an. Însă nu prea înţeleg ce trebuie să faci pentru a fi slab, dar totodată puternic. Eu am mers la sală vreme de zece luni şi tot nu am reuşit", a spus Hathaway.

Actriţa americană Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la premiile Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain". Actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba. În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici