Cum a slăbit Varujan Pambuccian 70 de kilograme în 8 luni

Dieta disociată, renunţarea la mâncare după ora 6 seara şi o oră jumătate de exerciţii fizice zilnic l-au ajutat pe deputatul Varujan Pambuccian să slăbească 70 de kilograme în opt luni, informează cotidianul Gândul.

638 afișări
Imaginea articolului Cum a slăbit Varujan Pambuccian 70 de kilograme în 8 luni

Cum a slăbit Varujan Pambuccian 70 de kilograme în 8 luni

Totul a început atunci când am făcut o intoxicaţie cu cola. A fost o perioadă în care beam şapte-opt litri de suc pe zi. M-am decis brusc să-mi curăţ organismul şi să scap de kilogramele acumulate. Am fost la sală în fiecare zi o oră şi jumătate şi, de fiecare dată, începeam cu 40 de minute de exerciţii cardio", a declarat pentru Gândul Pambuccian.

În paralel, a ţinut şi o cură. El spune că nu este adeptul mersului la medic, aşa că dieta disociată a făcut-o după ureche.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici