Cum ar fi dacă ţi-ai imagina că ai ajuns pentru prima dată în România? Răspunsul, în revista Glamour de mai

În GLAMOUR, ediţia de mai, găsiţi răspunsul la întrebarea "Cum ar fi dacă ţi-ai imagina că ai ajuns pentru prima dată în România?"

184 afișări
Imaginea articolului Cum ar fi dacă ţi-ai imagina că ai ajuns pentru prima dată în România? Răspunsul, în revista Glamour de mai

Cum ar fi dacă ţi-ai imagina că ai ajuns pentru prima dată în România? Răspunsul, în revista Glamour de mai

Luna aceasta GLAMOUR te invită să intri în cafenele simpatice înecate în culoare, să îţi cumperi obiecte cu design românesc, să leneveşti în grădina idilică a unei vile la munte sau să-ţi încerci abilităţile de soldat în două parcuri de aventuri.

Diane Kruger dezvăluie detalii din culisele celui mai nou film în care apare, „The Host“ (filmul rulează deja în cinematografele din întreaga ţară) şi ne dă câteva sfaturi preţioase de stil. Diane Kruger a devenit cunoscută odată cu rolul superbei Elena din pelicula Troy în 2004 iar de atunci a apărut atât în filme europene cu bugete mici (Joyeux Noél, Farewell, My Queen), cât şi în blockbustere hollywoodiene (Inglorious Basterds, National Treasure).

GLAMOUR GENERATION: Actori, regizori, muzică... decoruri. Un spectacol magic poate începe cu o scenă complet albă, cu picturi pe pereţi, cu flori supradimensionate, cu lampioane, costume ţigăneşti, păpuşi gigantice sau scaune învelite în pânză. Cine sunt magicienii din spatele cortinei? În acest număr GLAMOUR te invităm să faci cunoştinţă cu scenografele Cristina Milea, Iuliana Vîlsan şi Alina Herescu.

Dacă e primăvară atunci te tentăm cu o mulţime de accesorii simpatice care îţi vor transforma ţinuta cât ai clipi: de la tricourile cu mesaj, la balerinii funky, genţile colorate şi coliere preţioase.

GLAMOUR îţi este ghid printre cele mai noi gătlansări cosmetice şi te provoacă să intri în maratonul preirilor estivale: toate produsele, terapiile şi trucurile de beauty care te scot din impas le afli din paginile de beauty ale revistei.

Aylin Cadîr povesteşte despre noul ei album de jazz, Cloud, designerul Corina Vlădescu ne invită în universul ei creativ iar Carine Roitfeld ne lasă să-i descoperim poruncile de stil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici