Cum arăta Amy Winehouse la 18 ani - VIDEO

În 2002, la vârsta de 18 ani, Amy Winehouse i-a permis unui taximetrist, Russel Dalton, să o filmeze în timp ce se se plimba prin oraş. Amy, o tânără plină de viaţă şi speranţe, apare într-un video nedifuzat până acum.

18053 afișări
Imaginea articolului Cum arăta Amy Winehouse la 18 ani - VIDEO

Amy Winehouse

"Mi-a povestit că a câştigat un concurs de talente, şi pentru a sărbători, şi-a cumpărat o chitară. Era atât de inocentă şi se vedea pe chipul ei cât era de fericită. Aşa mi-o voi aminti toată viaţa pe Amy Winehouse", a declarat bărbatul, în exclusivitate pentru The Sun.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, aflându-se de câţiva ani într-o luptă interminabilă cu drogurile şi alcoolul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici