Cum arată cascada Bigăr, „cea mai frumoasă din lume”, în urma inundaţiilor recente VIDEO

  • Cascada Bigăr este de nerecunoscut după inundaţiile puternice din ultimele zile.
  • Cascada Bigăr a fost numită „cea mai frumoasă din lume”.
4366 afișări
Imaginea articolului Cum arată cascada Bigăr, „cea mai frumoasă din lume”, în urma inundaţiilor recente VIDEO

Cum arată cascada Bigăr acum

Cascada Bigăr a fost, la rândul său, afectate de ploile torenţiale din ultimele zile.
 
Autorităţile din Caraş-Severin au fost în alertă în ultima săptămână după ce ploile abundente au dus la creşteri ale debitelor pe cursurile de apă din regiune. Debitul apei a crescut şi la Cascada Bigăr. Învelită în muşchi verde care îi dădea un farmec aparte, cascada a ajuns de nerecunoscut după ce a fost cuprinsă de şuvoaiele de apă venite de pe versanţi.
 
 
             
 
Cascada a fost necunoscută publicului larg până în 2013, când o fotografie a cascadei Bigăr a ajuns la „The World Geography”, un web-site care se ocupă de subiecte legate de geografie, natură, destinaţii turistice neobişnuite, uluitoare şi ciudăţenii de pe tot globul. 
 
În plus, într-unul din topuri realizate de „The World Geography”, cascada Bigăr fost desemnată cea mai frumoasă din lume. Ulterior, jurnaliştii de la Huffington Post au publicat un articol pe baza topului întocmit de „The World Geography”, în care se spunea despre cascadă că este “un loc magic, desprins parcă din basme”. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici