Cum arată Kate Middleton în costum de baie - FOTO

Kate Middleton, viitoarea soţie a prinţului William al Marii Britanii, şi-a arătat atuurile fizice într-un costum de baie alb, în timpul unei vacanţe alături de logodnicul ei, informează celebrity-gossip.net.

571 afișări
Imaginea articolului Cum arată Kate Middleton în costum de baie - FOTO

Cum arată Kate Middleton în costum de baie

Fotografiile cu Kate Middleton în costum de baie datează din 2006 şi nu au fost publicate până acum.

Viitoarea soţie a prinţului William a fost surprinsă, alături de acesta şi de câţiva prieteni, pe un iaht în timpul unei vacanţe în Ibiza.

William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton, s-au logodit în luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.


Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici