Cum arată o „cascadorie” nereuşită marca Tesla. Vehiculul a zburat prin aer şi a lovit două maşini

  • Incidentul, vrut a fi o cascadorie, a fost filmat de către câţiva martori.
  • Vehiculul a zburat prin aer, la propriu, şi apoi a „aterizat” peste două maşini parcate.
2229 afișări
Imaginea articolului  Cum arată o „cascadorie” nereuşită marca Tesla. Vehiculul a zburat prin aer şi a lovit două maşini

Captură video

Poliţia a oferit 1.000 de dolari recompensă oricui oferă informaţii despre şofer. 
 
S-a întâmplat într-un cartier din Los Angeles, California, pe 20 martie. Poliţiştii spun că şoferul Teslei a întreprins o „cascadorie periculoasă”. 
 
Iniţial, nu se ştia nimic despre şofer, dar maşina, care fusese închiriată, a fost lăsată la locul accidentului. Poliţia din Los Angeles au distribuit filmarea şi pe YouTube şi au făcut eforturi pentru a-l găsi pe făptaş.
 
Clipul a fost share-uit masiv pe TikTok, ajungând la 10,9 milioane de vizualizări. 
 
Nu a durat mai mult de o zi şi l-au găsit. Pe pagina sa de Facebook.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici