Cum arată Penelope Cruz în costum de baie, la câteva luni după ce a născut - FOTO

Actriţa Penelope Cruz a fost surprinsă de fotografi în costum de baie, în timp ce se află în vacanţă alături de soţul ei, Javier Bardem şi de fiul lor în vârstă de şapte luni, Leo.

6080 afișări
Imaginea articolului Cum arată Penelope Cruz în costum de baie, la câteva luni după ce a născut - FOTO

Cum arată Penelope Cruz în costum de baie, la câteva luni după ce a născut (Imagine: eroteme.co.uk)

Penelope, în vârstă de 37 de ani, a purtat un costum de baie întreg, alb, care i-a pus în evidenţă silueta refăcută după naşterea fiului ei, scrie dailymail.co.uk.

Imaginile o surprind pe actriţă înotând şi stând pe plajă alături de Javier Bardem şi de fiul lor, căruia ambii îi acordă atenţie maximă.

Actriţa şi soţul ei au petrecut câteva zile în Italia, după ce au călătorit în Costa Brava, Spania, alături de fratele lui Penelope, Eduardo, şi de iubita acestuia, Eva Longoria.

Actorii spanioli Penelope Cruz şi Javier Bardem au devenit, în luna ianuarie, părinţii unui băieţel, care s-a născut într-o clinică din Los Angeles.

Zvonurile despre sarcina actriţei circulau încă de la căsătoria secretă a acesteia cu actorul spaniol Javier Bardem, celebrată în luna iulie 2010.

Penelope este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul său l-a lansat în 1999. Ea a fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnătura lui Almodovar. Printre filmele în care a mai jucat se numără "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000) şi "Nu te mişca" (2004). A primit Oscarul pentru cel mai bun rol secundar feminin în 2009, pentru "Vicky Cristina Barcelona", de Woody Allen, şi a fost nominalizată la aceeaşi categorie, pentru prestaţia sa din musicalul "Nine".

Javier Bardem, în vârstă de 42 de ani, este un actor spaniol de succes, cu o filmografie bogată. De-a lungul anilor, a fost de două ori nominalizat la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas" (2001) şi "Marea dinlăuntru" (2005). De asemenea, Bardem a fost recompensat cu un premiu Oscar pentru rolul din "Nu există ţară pentru bătrâni" (2008) . Javier Bardem a jucat recent în "Vicky Cristina Barcelona" (2008), în regia lui Woody Allen, şi "Biutiful", de Alejandro Gonzalez Inarritu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici