Cum arată Sandra Bullock însărcinată - FOTO

Sandra Bullock, una dintre cele mai talentate actriţe de la Hollywood, are 53 de ani.

4147 afișări
Imaginea articolului Cum arată Sandra Bullock însărcinată - FOTO

Cum arată Sandra Bullock însărcinată - FOTO

Sandra Bullock a fost căsătorită cu vedeta TV Jesse James timp de 5 ani, din 2005 până în 2010. Din 2015 este într-o relaţie cu fotograful Bryan Randall, scrie ONE.

Cu toate că Sandra nu adus pe lume niciun copil, este mamă adoptivă pentru doi copii de 8, respectiv 6 ani, actriţa avându-i pe fiul Louis şi pe fiica Laila.

Totuşi, cele mai recente fotografii cu Sandra o înfăţişează pe aceasta cu o burtică proeminentă de gravidă, scrie babymed.com. Este vorba de un rol din filmul la care lucrează acum, Bird Box".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici