Children of Bodom concertează la Bucureşti, la Metalhead Meeting 2018

Trupa de rock finlandeză Children of Bodom revine în România, pentru a concerta la cea de-a şaptea ediţie a festivalului Metalhead Meeting, care va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti, pe 6 şi 7 iulie.

404 afișări
Imaginea articolului Children of Bodom concertează la Bucureşti, la Metalhead Meeting 2018

Children of Bodom concertează la Bucureşti, la Metalhead Meeting 2018

Abonamentele de două zile au fost puse în vânzare pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco şi în reţeaua www.iabilet.ro/retea din toată ţara, la preţul special de 179 de lei, valabil până pe 16 februarie. După această dată, abonamentele se vor scumpi treptat, anunţă organizatorii evenimentului.

Trupa Children of Bodom a mai cântat în România la Festivalul Peninsula din Târgu Mureş, în 2012.

Children of Bodom este una dintre cel mai bine vândute trupe din Finlanda. Şi-a început activitatea în 1993, sub numele de Inearthed, bazele formaţiei fiind puse de Alexi "Wildchild" Laiho şi Jaska Raatikainen. Au înregistrat un prim demo, "Implosion of Heaven", în acelaşi an. Laiho avea doar 14 ani. După ceva timp, formaţiei s-a alăturat chitaristul Alexander Kuoppala, apoi basistul Henkka "Blacksmith" Seppala şi pianistul Janne 'Warman' Wirman. Ulterior, între Wirman şi Laiho urma să se formeze o conexiune artistică ce avea să dea naştere stilului inconfundabil al formaţiei.

Pentru albumul de debut, "Something Wild", formaţia semnase deja un contract cu o casa de discuri, însă, la scurt timp, a primit o ofertă mai bună din partea alteia şi, pentru a putea semna cu aceasta, a trebuit să îşi schimbe numele. Aşa Inerthed a devenit Children of Bodom. Au urmat nouă albume de studio, primul, "Something Wild", lansat in 1997, iar cel mai recent, "I Worship Chaos", a fost lansat în 2015. "Follow the reaper", al treilea album de studio al trupei, a primit discul de aur în Finlanda. În prezent, Children of Bodom are aproape aceeaşi componenţă cu care a lansat primul album şi lucrează la un nou material discografic, ce urmează să fie lansat anul acesta.

Festivalul Metalhead Meeting este un eveniment Metalhead şi BestMusic Live Concerts.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici