Cum îl promovează Pippa Middleton pe Justin Bieber

După nunta prinţului William cu Kate Middleton, Justin Bieber şi-a arătat aprecierea faţă de cuplul regal, postând pe Twitter un mesaj de felicitare: "Felicitări lui William şi Kate... şi surorii lui Kate", a scris Bieber pentru cei 10 milioane de utilizatori care îi urmăresc postările.

1229 afișări
Imaginea articolului Cum îl promovează Pippa Middleton pe Justin Bieber

Cum îl promovează Pippa Middleton pe Justin Bieber (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Adolescentul a descris apariţia Pippei Middleton în rochia de domnişoară de onoare ca fiind o "lovitură".

Efectul pe care Pippa l-a avut asupra lui Bieber a adus avantaje familiei Middleton, care va vinde produse marca Justin Bieber în magazinul online pe care îl deţine, Party Pieces, scrie dailymail.co.uk.

Produsele pentru petrecere din gama Justin Bieber sunt promovate în revista online Party Times, produsă de Pippa, cu sloganul "Suntem în febra Bieber/We've got Bieber fever".

Reprezentanţii lui Justin Bieber au confirmat că au încheiat o afacere cu compania Party Pieces şi că starul a lucrat îndeaproape la toate produsele sale. Gama Justin Bieber conţine un set de farfurii, ceşti, şerveţele, bannere şi baloane pentru 16 persoane, la preţul de 20,89 lire. De asemenea, pot fi cumpărate şi câteva produse mai ieftine imprimate cu chipul lui Bieber: coliere sau panglici decorative la aproximativ două lire.

"Adolescentele din întreaga lume sunt înnebunite după Bieber. De fapt, îl iubesc pe Justin Bieber atât de mult încât acum starul pop are propriile produse pentru petrecere", scrie articolul care îi face reclamă lui Justin Bieber în Party Times.

Afacerea familiei Middleton a prosperat de la nunta regală. Un specialist în drepturi de proprietate intelectuală a declarat parteneriatul dintre Justin Bieber şi familia Middleton este o adevărată reuşită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici