Cum încearcă Burger King să atragă mai mulţi consumatori: Noul Whopper, o mizerie verde-albăstruie - VIDEO

Gigantul fast-food Burger King a reimaginat un produs emblematic şi a produs o nouă campanie publicitară absolut „dezgustătoare”. Compania încearcă astfel să atragă atenţia asupra eliminării aditivilor şi a altor conservanţi din meniul său, scrie CNN.

6621 afișări
Imaginea articolului Cum încearcă Burger King să atragă mai mulţi consumatori: Noul Whopper, o mizerie verde-albăstruie - VIDEO

Sursa FOTO: Captură Youtube

Lanţul de fast-food a dezvăluit, miercuri, poze cu noul Whopper, un produs fără conservanţi. În noua campanie publicitară, Whopper este acoperit de mucegai şi poate fi văzut cum putrezeşte, informează CNN.

Efortul neconvenţional de marketing include şi o reclamă televizată care arată un Whopper total natural cum putrezeşte timp de 34 de zile, în timp ce hit-ul „What a Difference A Day Makes”, semnat de Dina Washington, poate fi auzit în fundal. 

Efectele speciale şi coloranţii alimentari, folosiţi de obicei în astfel de campanii, sunt marii absenţi ai reclamei. Până la sfârşitul reclamei de 45 de secunde, nu mai rămâne nimic din Whopper decât o mizerie verde-albăstruie. 

„Bucuria de a nu folosi conservanţi”, apare pe ecran la finalul spot-ului publicitar. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici