Cum îşi petrec vedetele ziua de Moş Nicolae şi ce cadouri au primit cu ocazia sărbătorii

Nico şi Mihai Trăistariu îşi petrec ziua de Moş Nicolae pe scenă, Daniela Gyorfi, Liana Stanciu şi Dana Nălbaru îşi petrec timpul cu fetiţele lor, pe care Moşul le-a vizitat deja, iar Liviu Vârciu repetă pentru premiera spectacolului "Menage a trois" şi pregăteşte inaugurarea propriului său club.

507 afișări
Imaginea articolului Cum îşi petrec vedetele ziua de Moş Nicolae şi ce cadouri au primit cu ocazia sărbătorii

Cum îşi petrec vedetele ziua de Moş Nicolae. Ce cadouri au primit cu ocazia sărbătorii (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax foto)

Cântăreaţa Nico petrece ziua de Moş Nicolae alături de cei dragi şi pe scenă. "O să cânt la Opera Română, în cadrul unui spectacol, de la ora 18.00, după care, de la ora 20.00, o să cânt la un concert caritabil, în clubul Sky, alături de Marcel Pavel, Vlad Miriţă şi Andreea Bălan", a declarat pentru MEDIAFAX Nico. Ea a spus că şi-a început ziua într-un mod foarte plăcut, primind foarte multe cadouri, şi şi-a invitat familia şi prietenii la cele două concerte, pentru a sărbători împreună.

Şi Nicola a avut spectacol de Moş Nicolae, luni seară, iar ziua de marţi a rezervat-o familiei. "Am avut aseară o cântare, tot pentru Moşul. Astăzi sunt acasă, sunt şi răcită cobză, dar profit ca să îmi petrec ziua de Moş Nicolae în familie, cu copiii", a declarat pentru MEDIAFAX Nicola.

El a mai declarat pentru MEDIAFAX că îşi petrece ziua de Moş Nicolae repetând pentru premiera piesei "Menage a trois", care va avea loc pe 8 decembrie, la La Scena, în Capitală. Spectacolul, după Neil Simon, în regia lui Sorin Misiriantu, îi mai are în distribuţie pe Ionela Nedelea şi Ioan Isaiu. "Sunt la teatru de dimineaţă, repet pentru piesa «Menage a trois», iar diseară fug la club. Am muncitorii acolo, lucrează", a mai spus Liviu Vârciu, care a precizat că inaugurarea clubului său din Bucureşti va avea loc joi.

Lui Mihai Trăistariu, Moş Nicolae i-a adus un brăduţ de la prietena lui. "Am primit un brăduţ cadou de la prietena mea. Cred că o să îl împodobim diseară. Noi aşa facem, îl împodobim devreme ca să ne putem uita toată luna la el, să dureze mai mult sărbătorile", a declarat pentru MEDIAFAX Mihai Trăistariu. "Vreau ca sărbătorile să ne aducă sănătate, pentru că m-am săturat să fiu bolnav. Am avut o problemă la gât şi acum m-am vindecat, mă simt perfect şi sunt foarte fericit. Îmi dau seama cât de important este să fii sănătos", a mai spus Trăistariu.

Moş Nicolae a venit la cântăreţ şi cu bomboane, pe care le împarte cu colegii lui de la Facultatea de Actorie din Constanţa, unde este student în primul an. "Acum sunt la facultate, împreună cu colegii mei şi mâncăm bomboane. Moşul ne-a adus bomboane, pentru că suntem cu toţii nişte copii", a spus Mihai Trăistariu.

Liviu Vârciu este trist de Moş Nicolae

Pentru Liviu Vârciu, ziua de Moş Nicolae nu este una foarte fericită, pentru că artistul nu poate petrece această sărbătoare alături de fetiţa lui, Carina, care în prezent este la Arad. "Sper să fiu cu ea de sărbători, dar este mai complicat", a spus trist Liviu Vârciu.

Moş Nicolae a vizitat-o şi pe Teodora, fetiţa Lianei Stanciu, realizatoare la Magic FM, şi a lui Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis. "Teodora l-a aşteptat aseară pe Moş Nicolae timp de 20 de minute ascunsă după un perete, pentru că aflase că Moşul nu mai vine dacă este văzut de copii, iar apoi a acceptat în sfârşit să meargă la culcare. Dimineaţa, după ce a văzut cadourile lângă ghetuţe, a exclamat: «Eram convinsă că Moşul va veni!»", a declarat pentru MEDIAFAX Liana Stanciu. Ea a mai spus că va petrece sărbătorile de iarnă în mijlocul familiei. "Petrec Crăciunul în mijlocul familiei. În familia de acasă şi alături de cea de-a doua familie, de la radio, mai ales că este pentru al treilea an la rând când Magic FM se transformă, în decembrie, în «Radioul lui Moş Crăciun» şi difuzează, până pe 27, cea mai bună muzică de iarnă", a mai spus Liana Stanciu.

Moşul a venit încă de luni seară şi la fetiţa Danielei Gyorfi, însă Maria va primi cadouri şi marţi. "Astăzi aş fi vrut să ieşim în oraş, dar este cam frig şi plouă şi mi-e teamă să o scot afară din casă. Sunt o mamă foarte grijulie. Cadouri i-a adus deja Moşul, însă mă mai duc şi astăzi prin mall să-i mai iau ceva. Şi sigur o să stăm cu ea, să ne jucăm. Vreau să mă bucur cât am timp şi nu am spectacole", a declarat pentru MEDIAFAX Daniela Gyorfi. Totodată, cântăreaţa pregăteşte o ieşire din Bucureşti, de Crăciun. "De Crăciun o să mergem la Sinaia, cu Buburuz, aşa îi spun eu, sigur şi cu George (George Tal, iubitul cântăreţei, n.r.) şi cu familia. Vrem să sărbătorim pentru că apoi eu am cântări la Roma", a mai spus Daniela Gyorfi.

"Dorim linişte şi pace de sărbători"

Dana Nălbaru a declarat pentru MEDIAFAX că în familia ei, cântăreaţa fiind căsătorită cu actorul Dragoş Bucur şi având împreună o fetiţă de patru ani, Sofia, Moş Nicolae vine doar la cea mică. Astfel, Sofia "a primit ce şi-a dorit, adică o portocală, o pară şi nişte bomboane". Dana Nălbaru a mai spus că are foarte multe concerte în această perioadă şi nu îşi ia vacanţă de sărbători, având un spectacol şi de Crăciun. "Dorim multă linişte şi pace", a mai declarat cântăreaţa.

Actriţa Medeea Marinescu a declarat pentru MEDIAFAX că a fost un an special de Moş Nicoale, care "n-a prea venit" în ultimii ani, la ea şi soţul ei, George Dăscălescu, dar de acum va veni pentru că fiul lor, Luca, de doi ani şi jumătate, "a început să îl conştientizeze şi să îl aştepte". Astfel, cel mic a primit multe "titiuri", după cum şi-a dorit, dar şi o nuieluşă şi a fost foarte fericit. La părinţi, Moş Nicolae a venit în avans, cadoul fiind "un weekend într-o cabană pierdută în munţi". Medeea Marinescu a mai spus că are o perioadă aglomerată - luni seară a fost la Braşov cu spectacolul "Dineu cu proşti" de la Teatrul Naţional Bucureşti (TNB), mai are programat în decembrie un turneu cu "Străini în noapte", la Chişinău, cu "Egoistul", în ţară, şi joacă în acelaşi timp la TNB în "Purificare". Însă, de pe 22 decembrie, ea şi familia vor intra "într-o mică vacanţă" şi se vor pregăti de Moş Crăciun. Actriţa a mai spus că are proiecte şi de teatru şi de film pentru anul viitor, dar preferă să nu vorbească despre acestea până nu aude "Motor!" sau nu trece de prima lectură sau repetiţie. "Puteţi să-i spuneţi o superstiţie. Dar încredere şi optimism există", a mai spus Marinescu.

Pe de altă parte, Nicu Alifantis îşi petrece ziua numelui acasă, bucurându-se de familie. "Nu am concerte. Stau frumos cu ai mei acasă şi mă bucur de ei şi de viaţă", a declarat pentru MEDIAFAX Nicu Alifantis.

Şi Nicolae Furdui Iancu îşi petrece câteva ore din ziua numelui alături de familie, dar spre seară interpretul va pleca spre Bucureşti, unde are filmări la diferite televiziuni pentru programele de sărbători şi pentru proiectele personale. "Decembrie este o perioadă foarte încărcată. Am filmări pentru programele de Revelion şi pregătesc spectacole de colinde. În apropierea Crăciunului ne întoarcem acasă, pentru a sărbători împreună cu familia", a declarat pentru MEDIAFAX Nicolae Furdui Iancu.

Sfântul Nicolae, patronul Greciei, Rusiei şi al multor oraşe din apusul Europei, este unul din cei mai populari sfinţi ai creştinătăţii, datorită multelor minuni săvârşite atât în timpul vieţii, cât şi după moartea sa, fiind supranumit "Făcătorul de Minuni", păstrând şi rolul de Moş pentru copii.

(Material realizat de Mădălina Cerban, Laura Mitran, madalina.cerban@mediafax.ro, laura.mitran@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici