Cum poţi inlocui pictogramele de pe iPhone cu unele retro

Dacă eşti nostalgic după perioada în care nu trebuia să porţi mască de fiecare dată când ieşeai din casă, îţi poţi întorce în timp obiectul pe care îl foloseşti cel mai des, telefonul mobil. Smartphone-ul tău se poate întoarce într-un trecut mai sigur cu Icon Rewind, produs de MSCHF.

518 afișări
Imaginea articolului Cum poţi inlocui pictogramele de pe iPhone cu unele retro

Cum poţi folosi pictogramele retro pentru aplicaţiile de pe iPhone

Tot ce trebuie să faci, este să deschizi acest site pe iPhone (doar din Safari!) şi să urmezi instrucţiunile de acolo.

 
„Nostalgia este o emoţie puternică, iar vechiile iconiţe ale aplicaţiilor o pot întreţine cu succes. Nici nu pot să vă spun cât de mult îmi lipseşte vechea pictogramă Instagram”, a declarat Daniel Greenberg, şeful de strategie al MSCHF.
 
„Utilizând aplicaţii web progresive, am găsit o modalitate de a salva pictogramele OG de pe web pe ecranul de start al iPhone-ului, iar când faci clic, se deschide aplicaţia corespunzătoare”, a mai spus Greenberg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici