Cum poţi să câştigi la loto din trei în trei luni

Unii joacă toată viaţa la loto şi nu câştigă niciodată. Alţii câştigă cu primul bilet cumpărat. Se spune că loteria este un joc al hazardului. Matematicienii specialişti în probabilităţi au demostrat însă că, dacă se urmează un anumit ritm, câştigurile sunt garantate.

1266 afișări
Imaginea articolului Cum poţi să câştigi la loto din trei în trei luni

Cum poţi să câştigi la loto din trei în trei luni (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Deocamdată metoda a fost testată doar în America şi doar la Loteria din Massachusetts. Astfel, genii într-ale matematicii au descoperit o "slăbiciune" a acestei loterii, scrie Boston Globe.

În mod normal, există o şansă din peste 9 milioane ca cineva să câştige premiul cel mare. Dar după 3 luni în care marele premiu nu se câştigă, loteria îl "€œsparge" în mai multe câştiguri mai mici, care vor fi disponibile în următoarele săptămâni.

Dacă un jucător nimereşte 5 numere din 6 într-o săptămâna normală, poate câştiga 4.000 de dolari. În săptămânile în care premiul cel mare este împărţit, cu 5 numere nimerite din 6 se pot câştiga până la 134.000 de dolari. Secretul este cumprarea cât mai multor bilete şi bifarea cât mai multor numere.

Află cum poţi câştiga la loto pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici