Cum procedează franţuzoaicele pentru a fi privite în ochi? - VIDEO

Actriţa franceză Marion Cotillard a dezvăluit într-un videoclip parodie, postat pe site-ul Funny Or Die, metoda la care apelează franţuzoaicele pentru ca oamenii să le privească drept în ochi, informează allocine.fr.

124 afișări
Imaginea articolului Cum procedează franţuzoaicele pentru a fi privite în ochi? - VIDEO

Cum procedează franţuzoaicele pentru a fi privite în ochi? (Captură video)

Pentru a fi privită în ochi, Marion Cotillard apelează la o pereche de sâni din cauciuc pe care şi i-a aplicat pe frunte. Scenele pot fi vizionate într-un videoclip parodie, postat pe site-ul Funny or Die, creat de actorul american Will Ferrell, în care actriţa franceză dezvăluie privitorilor un gen de umor de care puţină lume o credea capabilă.

"În America, orice este posibil. Este tărâmul oportunităţilor, un loc unde visurile se împlinesc. Dar femeile din America trebuie să se confrunte cu obsesiile sexule oriunde merg. Mai ales la locul de muncă. Franţuzoicele ştiu de secole cum să câştige respectul unui bărbat. Trebuie să-l faci să se uite în ochii tăi", spune Cotillard, prezentând apoi "«Forehead tittaes», by Janae", "Cel mai bine păstrat secret al Franţei". Produsul, testat deja, "redirecţionează privirea bărbatului de la bust la zona creierului", spune Cotillard în clip. "Învaţă să-i câştigi respectul fără a-ţi sacrifica feminitatea", mai spune aceasta.

În clip apar actorii William Fichtner, Taraji P Henson şi Lesley Ann Warren.

Videoclipul poate fi vizualizat pe site-ul allocine.fr.

Actriţa franceză Marion Cotillard, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "La Vie En Rose", în 2008, a apărut, în vara lui 2009 pe afişul filmului "Inamicii Publici/ Public Enemies", în regia lui Michael Mann. Ea mai este prezentă pe marile ecrane şi în musicalul "Nine", regizat de Rob Marshall şi lansat la sfârşitul lui 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici