Cum să comunici cu îngerii? O prinţesă norvegiană oferă soluţia

Prinţesa Märtha Louise a Norvegiei, o adeptă a terapiilor alternative, a lansat, joi, o a doua carte a ei despre îngeri, despre care spune că sunt forţe spirituale binefăcătoare şi cu care pretinde că poate să comunice.

969 afișări
Imaginea articolului Cum să comunici cu îngerii? O prinţesă norvegiană oferă soluţia

Cum să comunici cu îngerii? O prinţesă norvegiană oferă soluţia (Imagine: Shutterstock)

"Există un număr infinit de îngeri în jurul nostru care vor să ne ajute în orice situaţie şi în orice moment", afirmă prinţesa norvegiană în vârstă de 40 de ani şi prietena ei Elisabeth Nordeng în prezentarea cărţii lor, "Secretele îngerilor".

"Ei sunt acolo pentru noi. Sunt autentici. Ei există", au adăugat autoarele cărţii.

Publicat de una dintre principalele edituri norvegiene, Cappelen Damm, volumul reprezintă o continuare a cărţii "Descoperiţi-vă îngerul păzitor", scrisă de aceleaşi autoare şi apărută în 2009.

"În «Secretele îngerilor» dezvăluim secrete despre îngeri, care pot să vă uşureze întâlnirea cu ei. Îngerii doresc să vi se arate, dar pentru asta, este important să ştiţi cum operează ei şi cum iau contact cu voi", explică autoarele cărţii.

Prinţesa norvegiană şi prietena ei, care organizează şi cursuri de spiritism începând din 2007 într-o clădire denumită "Şcoala îngerilor", sunt uneori ironizate pentru excentricitatea lor, în această ţară scandinavă.

"Este foarte bine aşa, pentru că trăim într-o ţară liberă şi fiecare are dreptul de a spune ce gândeşte", a declarat prinţesa Märtha Louise, joi, pentru postul de televiziune TV2.

Căsătorită cu scritorul Ari Behn, fiica regelui Harald al Norvegiei a renunţat deja la cele mai multe dintre titlurile şi îndatoririle ei princiare pentru a se putea dedica activităţilor ei private.

A patra în ordinea de succesiune la tronul Norvegiei, prinţesa Märtha Louise are, potrivit specialiştilor în chestiuni regale, foarte puţine şanse de a urca vreodată pe tron.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici