Cum să economiseşti bani cu manichiura

În această perioadă de criză, când facturile sunt prea mari, se poate renunţa la un luciu de buze mai scump sau la alte articole cosmetice, însă unele persoane, oricât de strâmtorate ar fi, nu pot renunţa la unele lucruri, precum manichiura, informează ivillage.com.

185 afișări
Imaginea articolului Cum să economiseşti bani cu manichiura

Cum să economiseşti bani cu manichiura (Imagine: Mediafax Foto)

Specialiştii britanici oferă câteva sfaturi persoanelor care, oricât de presate financiar ar fi, nu pot renunţa la manichiură, mai ales că unghiile date cu lac arată îngrijite şi completează o ţinută aranjată.

La salon:

Încearcă un loc nou. Multe saloane deschise recent au oferte speciale pentru atragerea clienţilor. Ai grijă să laşi totuşi un bacşiş decent.

Fii cu ochii pe cupoanele de reduceri. De exemplu, un salon poate avea reduceri pentru programările matinale, aşa că încercaţi să vă duceţi în timpul săptămânii dimineaţa sau duminică seara.

De asemenea, există varianta să ceri doar ce ai nevoie. Dacă ai nevoie doar să-ţi schimbi oja, cere doar asta, fără îngrijirea cuticulelor, pilit şi celelalte lucruri din pachet.

Treci pe la o şcoală de cosmetică. Sună înainte să te duci şi întreabă dacă poţi să te oferi în scop didactic şi să beneficiezi de servicii gratuite sau măcar reduse.

Acasă:

Să-ţi faci singură manichiura este cea mai simplă metodă pentru a economisi bani.

Îţi cumperi o singură dată o trusă de manichiură şi o sticlă de ojă. Nu te grăbi, acordă-ţi măcar 45 de minute pentru această operaţiune şi alege-ţi o ojă de culoare deschisă, care nu scoate în evidenţă fiecare greşeală.

Aşteaptă să se usuce fiecare unghie până să treci la următoarea, pentru ca rezultatul să arate ca cel obţinut de un profesionist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici