Cum să-ţi faci un iPhone de unul singur. Ce a descoperit un tânăr care şi-a construit un telefon de la zero

Un tânăr şi-a propus să-şi construiască singur un telefon iPhone. Experimentul său a demostrat că oricine îşi poate face un smartphone perfect funcţional, dacă are piesele necesare.

9788 afișări
Imaginea articolului Cum să-ţi faci un iPhone de unul singur. Ce a descoperit un tânăr care şi-a construit un telefon de la zero

Cum să-ţi construieşti un iPhone de unul singur. Ce-a descoperit un tânăr care şi-a construit un telefon de la zero

Scotty Allen şi-a petrecut ultimele luni în Shenzhen, China, asamblându-şi propriul iPhone 6S din părţi cumpărate de la pieţe de electronice din Huaqiangbei.

Cele mai importante părţi ale telefonului sunt ecranul, bateria, placa de bază şi carcasa. Software-ul iOS a venit reinstalat pe placa de bază pe care a găsit-o. Tănărul estimează ca a cheltuit aproximativ 300 de dolari  pentru aş construi Iphone-ul. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici