Cum se îngraşă şi cum slăbeşte un actor în România

Pentru a scăpa de cele 10 kilograme acumulate pentru a interpreta rolul lui Mitică Lăptarul, din telenovela "Aniela", actorul Ioan Isaiu a recurs la o dietă disociată timp de 12 zile.

19 afișări
Imaginea articolului Cum se îngraşă şi cum slăbeşte un actor în România

Cum se îngraşă şi cum slăbeşte un actor în România

Se îngraşă şi slăbeşte aşa cum îi cere rolul, pentru că este actor. Adesea se întâmplă să ia kilograme ori să dea jos în cursul unui an. Despre sacrificiile "corporale" cerute de un rol vorbeşte Ioan Isaiu, actorul care s-a îngrăşat pentru rolul din "Aniela" cu 12 kilograme şi care a slăbit ulterior pentru a intra în pielea personajului Dan Stuttman, agent CIA, pe care îl are în cea mai nouă producţie ce va fi difuzată, din toamnă, pe postul "Acasă". Ioan Isaiu a trebuit să se îngraşe pentru un rol şi apoi să slăbească pentru a interpreta un alt personaj, şi asta în mai puţin de un an de zile. "În două luni am luat în greutate 10 kilograme, iar cura a fost una foarte simplă. Am abuzat de paste, de pizza, în general de carbohidraţi şi am renunţat, mai mult de nevoie decât de voie, la mişcare, la sală", mărturiseşte pentru Gândul actorul.

Citeşte mai multe despre cum se îngraşă şi cum slăbeşte un actor în România pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici