Cunoscut actor de telenovele, salvat după ce a fost răpit în Mexic. VIDEO

Alejandro Sandí, un cunoscut actor de telenovele, a fost salvat de autorităţile mexicane după ce a fost răpit de hoţii care i-au deturnat automobilul, potrivit variety.com.

876 afișări
Imaginea articolului Cunoscut actor de telenovele, salvat după ce a fost răpit în Mexic. VIDEO

Cunoscut actor de telenovele, salvat după răpirea din Mexic. Sursă FOTO: Instagram

Potrivit Mexico Daily News, starul Telemundo a fost răpit duminică dimineaţă, după ce hoţii au oprit automobilul de teren pe care îl conducea în zona Nevado de Toluca, o cunoscută destinaţie turistică mexicană.

Hoţii le-au forţat să coboare pe cele două actriţe care erau în maşină alături de actor, Vanessa Arias şi Esmeralda Ugalde, după care au plecat cu maşina, cu Sandi înăuntru.

Un turist francez, Frederic Michel, a fost răpit într-un incident similar.

Ugalde şi Aria au publicat o înregistrare video despre acest incident pe platforma de socializare online Instagram, înainte ca Michel şi Sandi să fie salvaţi.

"După ce am aflat despre incidente, am comunicat cu Ambasada Franţei, au fost demarate proceduri de căutare şi s-a apelat la serviciile secrete pentru localizarea victimelor, care, după ce au fost eliberate, au primit îngrijirea corespunzătoare", se arată într-un comunicat emis de autorităţile mexicane.

Deocamdată nu a fost identificat niciun suspect.

Sandi este celebru pentru rolurile din telenovele precum "Senora Acero", care s-a încheiat în ianuarie anul acesta, "El Señor de los Cielos", "La rosa de Guadalupe" şi "Sr. Ávila".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici